Procurement en tender procedures

De procurement aanpak van PaperChainManagement is helder en vooral ook resultaatgericht.
Jaarlijks verzorgt PaperChainManagement een grote groep retailers de tenderprocedures.

Dit tenderproces is professioneel ingericht en de opdrachtgevers kunnen verzekerd zijn van de beste mix tussen prijs- én prestatie.

Kenmerkend voor de aanpak van PaperChainManagement is dat de opdrachtgevers in het onderhandelingsproces actief betrokken zijn.

PaperChainManagement beschikt over eigen software- en calculatiemodellen. Grote hoeveelheden data kunnen in korte tijd worden verwerkt en geanalyseerd. Voor opdrachtgevers stelt PCM een apart tenderportal ter beschikking met eigen toegangscodes zodat de opdrachtgevers ten alle tijden online toegang hebben tot het tenderproces.

Web applicatie tenders
en beheer van marketingprogramma’s

PaperChainManagement beschikt over een in eigen beheer ontwikkeld tendersysteem dat gebaseerd is op vele jaren ervaring bij haar opdrachtgevers.
De toepassing van dit systeem heeft veel voordelen: een uniforme gegevens verzameling en een eenduidige interpretatie van specificaties en parameters.
Door de on-line toepassingen en de snelle verwerking van de data kunnen opdrachtgevers snel zicht krijgen op kosten en budgetten.
Dit systeem is in vier talen beschikbaar.

Voor een doeltreffend beheer van de marketingprogramma’s is er ook een web based applicatie voor opdrachtgevers beschikbaar.
Hiermee kunnen opdrachtgevers op basis van de overeengekomen prijzen, condities en looptijden het jaarbudget in oogopslag de gevolgen zien van wijzigingen in hun marketingprogramma. Elke opdrachtgever krijgt de mogelijkheid om haar budget en programma te beheren via een unieke toegangs- en inlogcode.

tender_screens